Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

03 mai 2011

Atacul psihic si protectia psihica

Tot UNIVERSUL este tesut din particule energetice. Sursa principala de  energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a  acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua. Particulele energetice, strabatand  tot UNIVERSUL, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la  Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor.  Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe  Pamant.Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic. Orice corp si obiect are  propriul camp energetic.Campul acesta contine mii de parametrii.Pe unii ii cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti.
Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele  cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia,  masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru  a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face  apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat  de masuratori.
     Corpul nostru este inconjurat de particule  energetice,  numite leptoni. La omul  obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu  capacitati asa-zise “paranormale” sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul  acestora se masoara cu ansa. Campul nostru energetic contine, de asemenea, spectrul  de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde  milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale  are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.
    Puterea energiei corpului depinde si de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre  si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea.Cu cat volumul leptonic, procentul undelor  milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare  a bioterapeutului este mai mare. Toate particulele se gasesc in  permanenta miscare. Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se  resping, se transforma in diferite tipuri de energie.  Psihoparticulele sunt responsabile  pentru planul psihoemotional.
Toate particulele penetreaza corpul nostru  energetic si fizic. Cel mai repede patrund particulele informationale  aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in  departare.Totodata, ele duc informatia despre noi in Univers, patrund in corpul  nostru alte particule. Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura,  prin crestet, prin maini, prin piciore, prin  respiratie si alimentatie.
    Creierul nostru, ca o antena mare, concentreaza  toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin  transforma leptonii in bioparticule de marime 10-9 si le repartizeaza tuturor  sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice  mentinand functia normala a organismului. Pana cand structura parametrilor  corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul  dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule. Apar diferite  afectiuni.
   Am spus ca toate particulele  energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta. Asa cum toate  campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite  de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca  fiinte umane.
    Intotdeauna, campul nostru energetic  lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat  sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura  intre noi si cei ce ne sunt apropiati. Fiecare fotografie este o urma energetica, fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile  acelora care au trait aici. De aceea, mutandu-va in casa noua, faceti zugraveala  sau sfestanie casei.     
     Deseori simtiti ca unele obiecte sau  lucruri va fac bine, va bucura, altele va aduc ghinion. Unii oameni va atrag, altii  va resping, etc.Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al subconstientului vostru.  Stim ca unii oameni au un instinct  foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte. Asta inseamna ca subconstientul  lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in  viata.Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers. Asa  stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.
       Energiile cosmice influienteaza tot  ce se gaseste in Univers si pe Terra.
Toate campurile fiintelor vii si ale  naturii se influienteaza reciproc.Pentru pastrarea armoniei campului  bioenergetic ne ajuta psihoparticulele care se transforma prin epifiza si  echilibreaza planul psihoemotional.Cand functia epifizei este scazuta si campul  energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos  central si vegetativ. 
    Epilepsia si alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte  profund.  Puterea psihoenergiei depinde de  gandirea noastra. In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care  poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva. Fiecare  gand, pune in miscare particule din biocampul nostru. Le concentreaza, le tine  in campul nostru sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la  destinatie. Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica(forma-gand)  de sine statatoare.
     Gandurile de aceeasi polaritate si  frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile  pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si  psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa  vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ne ajuta sa  ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un  echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor  prin toate incercarile vietii.
   Gandurile pozitive vibreaza la un  nivel inalt si ne ridica in plan spiritual. Ne ajuta sa ne realizam si in toate  celelalte planuri: fizic, psihic, material  si psihoemotional.
    Gandurile negative de invidie, gelozie,  ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa  joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator  si si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce  il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim  pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel  nivel de vibratii joase.
    Toti suntem legati prin campuri  energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice  deseori sunt facute incinstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea  gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura.Ceva ce  nu se distruge, ramane aici langa noi si influienteaza toate planurile vietii  noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un  fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca  in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de  vibratie joasa.
    Stim proverbul ”Tot ce se aseamana se aduna”. Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic,  cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si  spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge  bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca  deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi insine, cu gandirea  noastra negativa si tot comportamentul nostru. Noi singuri putem sa ne facem  viata mai usoara sau mai grea.Totul depinde de gandirea noastra, ce forma-gand  emitem zi de zi.
      Formele- gand, plutind prin spatiu, influienteaza  alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa,  la serviciu, in mijloacele de transport si oriunda ne aflam noi.
    Asadar cum se petrece atacul psihic ?  Constient din partea unor oameni si din  rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi  ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja  constient. Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini,  dusmanii vostri sau de oameni stranii(vrajitori). Poate fi indreptat asupra  unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.
          

3 comentarii:

Mircea Florescu spunea...

Complicat si cu energia asta, o adevarata stiinta

Flor de Maio spunea...

Oi Ariel,
Muito interessante o seu post. Tambem tenho estudado sobre energia e fluido cósmico universal. Por aqui, temos uma série de livros psicografados (Série André Luiz) por um médium chamado Chico Xavier na década de 40 que trazia informações que só foram descobertas pela ciência agora!
Excelente post!
Bjs :)

Darwin Bruno spunea...

Tienes mucha razón es tus escritos.Muy interesante tu Blog.