Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

16 ianuarie 2011

2012 - Profetie, realitate     

      Profetia este o probabilitate, o intelegere a ceea ce s-ar putea petrece, in cazul in care cursul evenimentelor ar continua sa se desfasoare ca in prezent. Pentru unii care au ales deja un drum gresit, profetia devine o ştampila pe vesnicie, iar pentru cei care pasesc semeti pe calea adevarului, profetia devine cel mai bland ghid. Momentul 2012 este un moment critic, chiar daca multi afirma ca nu este decat o reeditare a ceea ce s-a petrecut in 2000, un joc pentru a tulbura mintile si a distrage de la ”realitate”.
         Omul nu a creat miturile ci el a fost creat de ele. Ceea ce este real nu este neaparat si palpabil. Cat de real este pentru un iepure un camp plin de varza daca el n-a iesit niciodata din inchisoarea bine amenajata de Om? Putem ignora o multime de lucruri care nu trec schisma din mintea putreda de azi dintre real/ireal dar nu putem ignora propriile sentimente interioare. Infloritoarele societati de la care ne-au ramas doar tablite de lut si straturi de carbon ne-au avertizat sau ne-au speriat?
Schimbarile Climei       
               Nu putem ignora ceea ce ne inconjoara. Poti sa sustii ca nu te doare un picior, atunci cand ti-l rupi? Pamantul nu trebuie privit doar ca pe un urias loc care de abia asteapta sa inghita bombele noastre nucleare si sa ne tina in spate cladirile care se inmultesc sporadic. El este o Fiinta, care resimte nu schimbarile fizice ale celor pe care ii adaposteste, ci modificarile interne, energetice. Clima este agentul care a sedimentat si diferentiat locurile fertile pentru dezvoltarea omului, apa fiind elementul esential. Chiar daca putini sunt constienti, pe glob exista deja probleme cu apa potabila. Aproximativ 2 miliarde de oameni traiesc in tari care au probleme cu apa. Lipsa apei potabile va declansa in viitor o serie de razboaie, deoarece populatia din zonele secetoase va migra masiv inspre cele fertile. Consecintele secetelor, bolilor, foametei vor fi de ordin demografic si vor genera ulterior presiunui si conflicte de toate ordinele - culturale, economice, politice.
            In 6 ani, Polul Nord s-a retras cu 460 de km, dar nimeni nu da atentie acestui lucru. Dezghetul celor doua portiuni Larsen A si Larsen B poate duce in orice clipa la ruperea de continent a uriasului Ross’s Shelf, topirea caruia ar insemna cresterea nivelului Oceanului Planetar cu 6 metri. Se pare ca au existat 550 de ani de racire climatica a globului (1300-1850) care nu poate fi explicata de oamenii de stiinta. Perioada 1300-1347 a fost una in care pe Terra nu a cazut nicio picatura de ploaie! Oamenii de stiinta sustin ca Gulf Streamul s-a incetinit si a cauzat un efect considerabil in clima mondiala. Ultima oprire a Gulf Streamului a fost acum 8200 de ani cand nordul Europei a fost acoperit de o gheata de 800 de metri iar estul Americii si Anglia au avut o clima similara cu cea a Siberiei. Iar aceasta mica glaciatiune a durat aproximativ cam 100 de ani!
           Guvernul american este deja constient de schimbarile iminente si a ordonat constructia unui zid intre S.U.A si Mexic. Cu toate acestea, omul incearca sa conduca el clima. Emil Strainu sustine ca ceea ce s-a petrecut in Oceanul Indian poate fi descris ca un seism artificial scapat de sub control. US Army se pare ca a fost avertizat din timp de valul urias, baza navala americana de pe insula Diego Garcia a putut avertiza populatia de pericolul imininent, dar nu a facut-o. Putem presupune ca toate acestea sunt o urmare a unui razboi climateric – HAARP (planurile acestuia s-au realizat dupa schitele geniului Nikola Tesla).

Inversarea Polilor Magnetici     
      Se vehiculeaza ideea inversarii polilor magnetici ai Terrei in jurul anului 2012. Si acest lucru nu este nici pe departe strain stiintei. Multi dintre geologi demonstreaza ca Terra a avut polii inversati cu ceva timp in urma folosindu-se de magnetizarea rocilor vulcanice, care au o polarizare inversa cu cea a campului magnetic actual. Numeroase cercetari independente de cele care vizeaza direct inversarea polilor o confirma prin aportul dovezilor. Alaska se pare ca avea o clima tropicala inainte, paleobotanistul Jack Wolfe spune si pune acest lucru pe seama axei de rotatie a Terrei, care nu era atit de inclinata spre Soare. Gauthier Hulot afirma ca in zona Atlanticului de Sud, campul magnetic este cu 30% mai slab decat in restul planetei. Robert Ballard vorbeste despre realinierea particulelor de fier dintr-o zona din Austalia, confirmand ca aproximativ cu 30000 de ani in urma campul magnetic de acolo era orientat spre sud (vezile Noile Teorii – Edgar Cayce).
         Satelitul danez Oersted a identificat un loc de flux magnetic, la cativa kilometri sub punctul sudic extrem al continentului african. Acolo busola se roteste brusc cu 180 de grade si arata Nordul spre Sud. O alta zona de flux magnetic este chiar Polul Nord, unde acul magnetic arata spre centrul Terrei! Peter Olson sustine ca inversarea este inevitabila. Campul magnetic al planetei este rezultatul procesului de frecare intre straturile nucleului sau. Energia mecanica a Terrei se converteste in electromagnetism. Schimbarea polilor produce schimbarea liniilor de camp magnetic iar asta se va face resimtita in telecomunicatii, transmisiile radio si aviatie. Avioanele vor gresi aeropoartele iar navele vor ajunge pe alte continente! Animalele care migreaza vor fi bulversate si incurcate din itinerariile lor anuale. Insa, cea mai importanta schimbare pentru om va fi cea a climei. Zonele fertile s-ar putea desertiza in urmatorii ani iar nivelul oceanului va creste.

                                                   
             In 2004, la jocurile olimpice de la Atena, dintre cei 850 de porumbei trimisi de la Arad, inapoi s-au intors doar 50. Caz unic pentru un columbofil de 40 de ani, Radu Dragan. In Suedia, numerosi “porumbei de curse” au disparut. In Idaho, S.U.A, s-a pierdut o intreaga specie de pelicani iar in California de Nord au disparut vestitii pelicani bruni. In Dakota de Nord, primirea pelicanilor in rezerve se face de aproximativ 200 de ani. In 2005, 28000 de pelicani s-au ratacit. Animalele nu sunt ghidate de emotii in calatoriile lor si nici de bani. Sunt calauzite de liniile campului magnetic.
        Scanari ale Pamantului au aratat ca sub Sahara exista o vasta retea de albii ale unor puternice rauri, cu multi afluenti. Acestea curgeau in sens opus Nilului si isi aveau originea in zonele muntoase din partea de nord-est a Africii, de mult disparute. Geologii, condusi de aceasta radiografiere efectuata din cosmos, au descoperit ulterior in Sahara ramasite ale unei civilizatii infloritoare.
   

         Energii Necunoscute    
         Fizicieni, astronomi si matematicieni din intreaga lume se confrunta cu o dilema in explicarea ”rafalelor energetice cosmice” care bombardeaza Terra, si mai ales, zona Antarctidei. Ei il descriu ca pe un curent cosmic de protoni dar fenomenul inca nu este explicat. In termeni mai accesibili, s-a descoperit ca o energie necunoscuta asalteaza Pamantul. Aceasta energie ar putea contribui, sau chiar genera schimbarile climaterice, furtunile solare si chiar poluarea. Wayne Davidson vorbeste despre schimbarile in cromatica cerului deasupra Antartidei dupa o rafala de raze cosmice – ”Intregul orizont este aprins ca printr-un joc magic, ca si cum chiar mana lui Dumnezeu l-ar fi rascolit”.
           Dupa acest ”bombardament” a regiunii arctice, meteorologii din lumea intreaga s-au confruntat cu fenomene suprinzatoare – 225 km patrati din China au fost brusc invaluiti in cea mai densa ceata iar in Canada, Rusia, Marea Britanie, Germania si nordul S.U.A au fost semnalate rafale de vant extrem de violente. Mass-media popularizeaza foarte putin acest aspect, ignorandu-l pana la omiterea acestuia. Cercetatoarea Eun Suk Seo s-a hotarat sa studieze amanuntit acest fenomen inexplicabil, dar se pare ca NASA si celelalte institutii ultraputernice dar unelte sigure ale cartelurilor mondiale nu au de gand sa furnizeze prea curand informatii sigure in jurul acestui subiect, la fel cum a procedat Tony Blair cu Sir David King.

                                      
                                   
       
        Calendarele Vechilor Civilizatii     
        Traditia Kalachakra afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (1027) ca veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului (1027+960+25=2012!). Traditia indienilor Hopi presupune ca va avea loc o ”triere” inainte de intrarea in Noul Veac. Alberto Ruz descoperea in 1952 mormantul regelui Pacal si basorelieful cu profetiile anului 2012. Vizionarul Jose Arguelles a fost primul care a talmacit cuvintele regelui mayas, care se presupune ca ar fi fost furat de niste civilizatii extraterestre si adus inapoi. S-au scris atit de multe despre mayasi (vezi confirmarea calendarului de catre Maurice Cotterell) asa ca vom mentiona doar faptul ca renumitul lor calendar se termina exact pe 21 (sau 22) decembrie 2012. Se stie ca acestia calculau date cosmice cu milioane de ani inaintea existentei lor. De ce se incheie la solstitiul de iarna din 2012?
             Marea cruce de la Hendaye vorbeste si ea despre Sfarsitul Timpului. Jay Weidner afirma ca aceasta cruce a fost erectata de unul dintre supravietuitorii altanti si contine in ea informatii despre Marile Cicluri (Era de Aur, de Argint, de Bronz si de Fier – Kali Yuga). Noi ne aflam la finalul Erei de Fier si la sfarsitul ciclului de 25920 de ani. Scrierile antice mentioneaza ca anume in aceasta era magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta (Illuminatii Thanateros, Masoneria, OTO, Sionistii).
  

       Constiinta Cosmica   
        Savantul Paul la Violette demonstreaza ca o data la 13000 de ani Centru Galaxiei trimite un val urias de energie. Ultima data aceasta s-a petrecut la sfarsitul erei glaciare.
Secretele anticilor germineaza in ideea ca centrul galactic este Constiinta Creatoare iar descoperirile fizicianului Shambala ne ghideaza prin energia sa ascunsa, noi doar trebuie sa pasim.
Terra si vecinii sai isi vor ajusta structura moleculara si se va crea un nou tip de lumina constanta, care nu va avea temperatura si nu va face umbra (Lumina Sfanta din Ierusalim?!).
         Terra se roteste in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar el insusi se roteste in jurul galaxiei in aproximativ 24000-26000. Centrul galaxiei se afla-n constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi. Centura fotonica incercuieste aceasta constelatie. Aceasta este formata din benzi de lumina care emana din centrul galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Se presupune ca din 1998 Soarele a intrat deja in Centura, iar Terra o va face in 2012…
   Efecte ale transformarilor cosmice la care asistam vizeaza atmosferele planetelor Sistemului Solar :
- Jupiter a crescut de 2 ori si s-a format un tub de radiatie ionizata intre ea si satelitul Io
- Uranus si Neptun si-au schimbat polii si acum isi intensifica luminozitatea si campul magnetic
- Atmosfera Terrei se modifica, drept argument servind un nou gaz in atmosfera
- Marte prezinta semne de intensificare a campului magnetic
- Luna isi fabrica propria atmosfera, care se intinde pe 6000 de km.
            Fara doar si poate, aceste schimbari se datoreaza apropierii sau poate deja, intrarii in Centura Fotonica. Plasma de la marginea Sistemului Solar straluceste acum de 10 ori mai puternic. Activitatea vulcanica a Terrei a crescut cu 500% din 1875 iar campul magnetic al Soarelui cu 230% din 1901 (asa ca, incalzire globala cauzata de om este o minciuna bine gandita).

    Modificarea ADN
   Berrenda Fox considera ca au loc schimbari majore in structura ADN a omului, aceasta ajungand pana la urma sa dezvolte 12 spirale de ADN. Hugh Newman considera ca exista o legatura directa cu aceste fenomene si apropierea de 2012. Primul val de aparitii a fost denumit ”copiii indigo”, aceasta culoare fiind asociata cu centrul de forta sau Al treilea Ochi (80 % dintre cei nascuti dupa 1980 aveau aura indigo). Multi dintre acestia sunt clarvazatori. ”Copii raza-albastra” se pare ca sunt cei care fac legatura cu urmatorii ”copii de cristal”. Acestia se incarneaza incepand din 1996 si sunt deosebit de telepati.

                                                   

Niciun comentariu: