Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

20 ianuarie 2012

Primele 7 locuri in topul nebunilor.... jusitiarii americani...


Este cunoscut faptul ca americanii se dau in judecata pentru orice fleac, dar acest top depaseste intelegerea umana….si totusi se poate....

Locul 7
Premiul LIEBECK este numit asa dupa Stella Liebeck, 81 ani, care a dat in judecata McDonalds pentru ca si-a varsat in poala o ceasca de cafea si a castigat 2,9 milioane$
<><>

Locul 6
Kathleen Robertson, Austin, Texas, a primit o despagubire de 780.000 de dolari. Ea si-a fracturat glezna intr-un magazin de mobila, dupa ce s-a impiedicat de un baietel care alerga prin magazin.
Verdictul tribunalului i-a surprins pe proprietarii magazinului avand in vedere ca boracul era chiar copilul doamnei Robertson !


Locul 5.1

La egalitate pe locul 5 este si Carl Truman de 19 ani care a castigat 74.000$ si cheltuieli pentru ingrijiri medicale, dupa ce un vecin a trecut cu Honda Accord peste mana lui.
El se bagase pe sub masina ca sa fure rotile masinii, iar vecinul care era la volan, nu l-a vazut si a plecat din parcare...

Locul 5.2

Tot pe locul 5 se afla Terrence Dickson din Bristol, Pennsylvania, care dupa ce a spart o casa a vrut sa iasa prin garaj, dar usa acestuia era stricata.... si usa de acces in casa se inchisese automat in urma lui. Proprietarii erau in vacanta, asa ca hotul-minune a ramas inchis 8 zile in garaj, hranindu-se doar cu o lada de Pepsi si un sac de mancare pentru caini.
El a dat in judecata casa de asigurari a proprietarului pentru ca situatia i-a cauzat stres si a castigat 500.000$


Locul 4

E ocupat de Jerry Williams din Little Rock Arkansas, care a fost muscat de cur de cainele vecinului, care era legat si in curtea respectivului vecin.
 El nu a castigat decat 14.500$ pentru ca juriul a considerat ca dl Williams a provocat "un pic" acest incident, sarind gardul si tragand cu o pusca cu alice in caine ...

Locul 3

Apartine don'soarei Amber Carson din Lancaster Pennsylvania, care a alunecat pe o balta de sifon intr-un restaurant si si-a rupt noada.Treaba e ca balta fusese facuta chiar de don'soara, care aruncase un pahar cu sifon in capul prietenului ei, si probabil ratase...
A castigat 113,500 $.


Locul 2
Kara Walton din Claymont Delaware a incercat sa intre pe geamul unei toalete de la un club de noapte pentru a nu plati 3.5$ la intrare, a alunecat si si-a spart doi dinti.
 A dat in judecata clubul si a castigat 12.000 $ si cheltuielile stomatologice.

Locul 1 "cu coronita" !!!

Merv Grazinski din Oklahoma City, a cumparat o rulota cat o casa, si cand se deplasa pe autostrada a fixat viteza pe automat si s-a dus in spate sa-si faca o cafea.... Rulota a iesit bineinteles de pe autostrada si a cazut in sant. El a dat in judecata compania care a fabricat rulota pentru ca nu au specificat in manualul de utilizare ca nu trebuie sa paraseasca volanul in timp ce merge...
A castigat 1.750.000$ si o noua rulota, iar compania a modificat manualul de utilizare !

4 comentarii:

Unknown spunea...

Salut am deschis o platforma noua de curand nu dorim sa facem publicitate dorim sa te ajutam sa ai propriul site cu propria platforma+spatiu nelimitat,domeniu propriu,sute de teme premium sute de pluginuri care te vor ajuta enorm,si totul la 0Lei pe an,deocamdata platforma este in format beta dar putem sa inregistram useri daca ne trimiti la adresa office@o-mega.ro urmatoarele:

User:
Email:
Nume site:

De ce noi?

Simplu pentru ca dorim sa oferim in mod gratuit ce nu ofera blogger/wordpress.com .
si noi ne-am saturat de restrictiile oferite asa ca ne-am gandit sa producem aceasta platforma care deja contine peste 300 de situri mutate la noi si inca suntem in versiunea beta pt cateva zile.

Ce fac cu vechiul site?

Simplu am implementat un sistem in care iti poti copia situl perfect identic comentarii/postari/pagini,cu tot ce contin ele multimedia/text.

Ce va iese voua la povestea asta?

Simplu,vom oferi anumite facilitati pt banii de ce sa ne ascundem,dar in 80% din site va ramane free.

Deci daca esti interesat sa ai propriul site,hosting moca,domeniu moca,te astepta cu un email la office@o-mega.ro inclusiv pe tine administratorul acestui blog multumim.

Mircea Florescu spunea...

hilare verdicte. Unele le stiam, dar tot m-au facut sa zambesc

Ana spunea...

culmea e ca la ei merge

Ariel spunea...

Ana;
tocami din cauza asta am si postat topul! la ei chiar se poate!