Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

04 decembrie 2011

Semnificatia emotiilor in vise



 TEAMĂ
Când visaţi că vă este teamă, înseamnă că aveţi îndoieli cu privire la propria persoană şi vă simţiţi stângaci. Poate vi se pare că nu aveţi lucrurile sub control.

FURIE
Furia din vise vă avertizează că vă veţi afla într-o situaţie neplăcută şi tensionată. Se poate ca apropiaţii să vă dezamăgească.
Sau poate vă exprimaţi doar în vise furia pe care nu îndrăzniţi să o exprimaţi într-o anumită situaţie.
Dacă aţi visat că alţii sunt supăraţi pe dumneavoastră, poate însemna că încercaţi să câştigaţi afecţiunea unor persoane pe care le-aţi dezamăgit.

DISPERARE
Dacă visaţi că sunteţi disperat, vă veţi confrunta la serviciu cu situaţii dificile şi dure.
Dacă visaţi că altcineva este disperat, înseamnă că persoanele apropiate dumneavoastră se vor găsi în situaţii dificile şi nefericite.

STINGHEREALĂ
În vise, stinghereala simbolizează slăbiciuni ascunse, teamă şi o lipsă de încredere în sine.

FRUSTRARE
Dacă aveţi sentimente de frustrare în vise, înseamnă că aveţi probleme în a face faţă unei anumite situaţii din viaţa reală. Poate sunteţi îngrijorat cu privire la cum să soluţionaţi respectiva situaţie, dar pur şi simplu nu ştiţi în ce direcţie să continuaţi.


FERICIRE
Chiar dacă visaţi că sunteţi fericit, aceste vise înseamnă de obicei exact opusul. Poate vă consolaţi pentru o întâmplare tristă sau o situaţie stresantă din viaţa reală.

GELOZIE
Dacă visaţi că sunteţi gelos pe cineva, înseamnă că probabil v-aţi transferat sentimentele din realitate în vise. Poate ar trebui să vă concentraţi pe propria persoană şi să vă recunoaşteţi adevărata valoare.

BUCURIE
Când visaţi că sunteţi bucuros, înseamnă că aţi transferat sentimentele din realitate în vis. Visele simbolizează armonia între prieteni şi persoanele iubite.

DURERE
Durerea este un avertisment că sunteţi prea dur cu dumneavoastră înşivă cu privire la o situaţie pe care nu aţi putut-o schimba. Totodată, ea poate fi avertisment cu privire la o durere fizică reală.

PARANOIA
Dacă visaţi că sunteţi paranoic, s-ar putea să aveţi ezitări în a progresa cu o anumită situaţie sau relaţie. Se poate să nu fiţi pregătit pentru un pas atât de mare şi de aceea vă temeţi şi sunteţi suspicios.

SUFOCARE
Dacă visaţi că vă sufocaţi, înseamnă că trăiţi o stare de anxietate cu privire la o relaţie sau la o anumită situaţie.

RESPINGERE
Dacă dumneavoastră sunteţi cel care respinge ceva în vis, înseamnă că vă confruntaţi cu sentimente sau situaţii de care doriţi să scăpaţi.
Dacă visaţi că dumneavoastră sunteţi cel respins, înseamnă că nu vă cunoaşteţi valoarea şi v-aţi distanţat de ceilalţi. 

Niciun comentariu: