Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

29 decembrie 2010

2012 pe Terra


        Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!     
     Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).  Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
     Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
     Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
    Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
     Inca neclar?  Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !  Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
       Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
  • - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
  • - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
  •  - banii vor disparea ca necesitate;
  •   - vom intra in Dimensiunea a 5-a;
  •   - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. 
           In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
   -
migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
    - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin  tratamente clasice;
    - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
    - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
             

         In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.  Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri. "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.  Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.  Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
     Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
      -
intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
      - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
       - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
       - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
       - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

   Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta  profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune) ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

Niciun comentariu: