Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

29 decembrie 2010

2012 pe Terra


        Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!     
     Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).  Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
     Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
     Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
    Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
     Inca neclar?  Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !  Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
       Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
  • - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
  • - vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
  •  - banii vor disparea ca necesitate;
  •   - vom intra in Dimensiunea a 5-a;
  •   - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent. 
           In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
   -
migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
    - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin  tratamente clasice;
    - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
    - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
             

         In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.  Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri. "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.  Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.  Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
     Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
      -
intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
      - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
       - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
       - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
       - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

   Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta  profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune) ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

2012 in Univers

       Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012  vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
          -  Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
          - Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
          - Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
          - Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
          - Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
          - Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
          - Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
     Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple  schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din   centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
       Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
           Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa  existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.
           Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.   Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile   de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

             In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.

 

28 decembrie 2010

Legea Perfectiunii

       "Privind lucrurile din perspectiva transcendenta, fiecare fiinta si fiecare lucru sunt in mod neconditionat deja perfecte; din punct de vedere conditional insa perfectiunea nu exista - excelenta fiind cel mai inalt lucru pe care il putem obtine, dobandirea sa necesitand mult timp si practica. Suntem crescuti cu ideea de comparatie; educatia si cultura noastra se bazeaza pe acest lucru. Si astfel ne tot straduim sa fim altcineva decat cine suntem." J.KRISNAMURTI
     Legea Perfectiunii ne prezinta un paradox pentru ca ea contine doua adevaruri aparent opuse, care opereaza pe doua nivele diferite de experienta.
     Din punct de vedere conventional aceasta lume este o lume a suferintei: crime pe strazi, flamanzi, oameni fara adapost, oprimati. Chiar si fara sa ne uitam la stirile zilnice, in propriile noastre vieti, atunci cand primim ceea ce nu dorim, noi suferim; iar cand nu dobandim ceea ce ne dorim iarasi suferim; si chiar atunci cand avem exact ceea ce ne-am dorit, realizam ca nimic nu dureaza vesnic in aceasta lume.
       Din punct de vedere transcendent insa, a ne vedea pe noi insine si aceasta lume cu toate dificultatile sale prin perspectiva intelepciunii care imbratiseaza, si cu rabdarea si iubirea si intelegerea care ne vin atunci cand inimile noastre sunt deschise, face ca totul - bucuriile si tristetea, suferinta si placerea, si tot ceea ce se petrece in acest moment pe planeta Pamant sa fie absolut si in intregime perfect, toate facand parte dintr-un mare proces evolutiv. Aceasta reamintire a unei perspective mai largi este o cheie pentru fiecare dintre noi care avem tendinte perfectioniste si o viziune inalta, dar care deseori pierdem perspectiva si ne ingrijoram pentru lucruri marunte.Trecand inapoi la realitatea practica, desigur ca nu este "perfect" sau OK ca cineva sa sufere de frig sau de foame sau durere, dar privind lucrurile din perspectiva mai larga vedem ca suntem celule pe trupul mai mare al planetei Pamant, care la randul sau nu este decat un graunte minuscul care pluteste in vidul spatial; si ca dramele noastre personale si politica globala nu sunt cu nimic mai semnificative decat un grup de furnici care sunt duse de un jet de apa, atunci cand cineva uda strada cu furtunul.
     Daca nu reusim sa privim in ansamblu atat dreptatea cat si nedreptatea din intreaga drama a existentei umane, ne va fi foarte greu sa ne mentinem simtul umorului in aceasta lume. Cei dintre noi care lucram cu teme legate de viziune si acceptare, trebuie sa ne dezvoltam puterea de a face un salt in necunoscut bazat doar pe credinta noastra, in care sa ne schimbam focalizarea de pe corpul nostru fizic, viata noastra, drama noastra personala, chiar psihicul nostru constient social, pentru a imbratisa "intregul".
       Acceptand perfectiunea finala a fiecarui graunte de materie, a fiecarei intamplari si a fiecarei persoane - inclusiv in noi insine, vom putea avea odihna, reamintindu- ne ca oricum ar parea sa fie lucrurile, oricat de infricosatoare ar parea ele, intr-un fel totul este in regula pe masura ce ne straduim sa ne inaltam - oricat de dureros ar fi acest lucru - catre mai mult adevar, mai multa frumusete, mai multa bunatate si mai multa iubire in lume. Aceasta schimbare de perspectiva s-ar putea sa ceara un efort considerabil unora dintre noi, in special celor care, tocmai atunci cand incearca sa faca saltul, sunt trasi inapoi prin intrebari de genul "care perfectiune? unde e perfectiunea cand vezi copii infometati?"  Unei asemenea intrebari pot raspunde doar ca prin acceptarea tuturor lucrurilor ca fiind perfecte, noi acceptam in acelasi timp si propriile noastre reactii si raspunsuri ca fiind perfecte, si simtul de raspundere pe care il simtim ne va impinge cu siguranta sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa ajutam lumea, ca sa schimbam lucrurile, ca sa oferim din timpul si din banii nostri, ca sa trezim constiinta in cei din jurul nostru, ca sa actionam. In acest lucru consta perfectiunea.
     Daca actionam cu un sentiment de vinovatie sau suparare, actiunile noastre vor avea un impact mai slab decat daca vom pastra in viziune o perspectiva mai larga, chiar atunci cand ne straduim din toate puterile sa alinam suferinta pe care o intalnim. In general nu putem sa alinam suferinta cuiva pana cand nu alinam suferinta din noi insine. Putem sa hranim pe cineva, sa imbracam pe cineva, si sa ajutam pe cineva sa devina de sine statator. Acestia sunt pasi importanti, insa ei nu au puterea de a indeparta cauzele fundamentale ale suferintei, invidia, sau lacomia din psihicul uman. Insa prin bunavointa noastra de a accepta posibilitatea ca viata se desfasoara asa cum trebuie, am pus deja bazele unui bun inceput. De aici vom putea pleca stiind ca am pornit dintr-un loc al compasiunii, si vom fi invatat, asa cum traduce Joseph Campbell din Upanishade: "sa trecem cu bucurie prin necazurile acestei lumi".Chiar si atunci cand acceptam perfectiunea procesului nostru de dezvoltare, pe masura ce ne impiedicam, crestem si evoluam, aceasta nu va insemna ca am devenit perfecti; pentru ca vom continua sa ne schimbam, sa invatam, sa ne maturizam si sa ne imbunatatim viata in diverse feluri. Imbunatatirea noastra va insemna faptul ca vom largi constientizarea fiecarui moment din viata noastra, cu realizarea perfectiunii ultime.Va trebui atunci sa acceptam ca si greselile noastre sunt perfecte, fie in relatiile cu ceilalti, fie in munca, si in orice alte situatii.
        Legea Perfectiunii este deci aliniata indeaproape cu Legea Flexibilitatii si Legea Nejudecarii. Aceasta intelegere a ne-perfectiunii va putea ridica o mare greutate de pe umerii nostri, a celor care avem o viziune extrem de inalta si care ne masuram fata de standarde nerealiste. Pentru ca de aprecierea perfectiunii ascunse in imperfectiune, putem sa ne bucuram cu totii. Ce putem face in acest sens este sa ne dezvoltam capacitatea de a vedea lectiile vietilor noastre de fiecare zi ca fiind perfecte, prin felul in care viata ni le aranjeaza ca sa vina exact la timpul si la locul potrivit.
      Putem realiza faptul ca idealurile noastre si inalta viziune a ceea ce ar putea sa fie sau a ceea ce trebuie sa fie pot avea rol de far calauzitor in viata noastra, care sa ne indrume si sa ne inspire, dar ca ele nu trebuie sa fie folosite ca standarde dupa care sa ne judecam unii pe altii. Tot felul de evenimente, atat minunate cat si teribile, se pot petrece in viata noastra. Pe unele le aprobam, in fata altora, care ne displac,rezistam. Credinta perfecta recunoaste faptul ca mentalul nostru nu poate sa cunoasca sau sa-si inchipuie ceea ce este necesar pentru binele nostru cel mai inalt; aceasta credinta este insa cea ne va inspira sa apreciem perfectiunea din imperfectiune, recunoastere care poate sa deschida prin ea insasi o usa catre un sens mai larg al vietii.
       Experienta Perfectiunii

       1. Aminteste-ti un moment cand te-ai simtit perfect bine, sau ca viata ta este perfecta.
Poate ca era o zi frumoasa, si oamenii din jurul tau erau veseli; poate ca simteai atunci ca ai facut ceva bine, mintea ta eliberata de stress si constrangere, lucru care te-a facut sa-ti expandezi constiinta in acest moment de perfectiune clara.
       2. Acum reaminteste- ti un incident recent, o interactiune sau intamplare din viata ta pe care ai simtit-o ca fiind neplacuta, care ti-a aparut ca fiind altfel decat perfecta.
        3. Imagineaza-ti cum ar fi daca ti-ai expanda constiinta in starea respectiva de neplacere, dar cu constiinta perfectiunii prezenta asa cum ai avut-o in momentul fericit din viata. Poate ca nu este usor la inceput, dar aminteste-ti ca trebuie practica pentru a reusi ceva.!
   Aplicarea Legii Perfectiunii
1. Practica acest simplu exercitiu de reamintire:
      - In final, totul este perfect.
       - In mod conventional nimeni si nimic nu este perfect, in afata de curgere, schimbare si joaca.
2. Invata sa spui "e destul de bine" sau "sunt destul de bun", "merge", "deocamdata ajunge".
3. Orice ni se intampla si oriunde mergem, putem aplica Legea Perfectiunii daca ne intrebam: "in ce fel ar putea acest lucru sa fie perfect? Este oare o lectie perfecta? O sansa perfecta?"
4. Cum as putea sa-mi schimb perceptia, pentru a gasi perfectiunea (din aceasta situatie/lucru/ fiinta) ?"

27 decembrie 2010

Atlantida sau Atlantis- O ţară înfloritoare

           Platon a fost primul istoric ce a vorbit despre aceasta legendara insula, Atlantida, in greaca insula de Atlas. El a pomenit în dialogurile sale de o civilizaţie înfloritoare care locuia pe un continent, sau insulă, sau cetate, numită Atlantida, cu capitala la Poseidonia.  Oraşul era înconjurat cu numeroase şanţuri de apă legate cu poduri şi tuneluri. Atlantida avea o cîmpie fertilă brăzdată de o mulţime de canale transversale, pe care se ridica „un munte nu prea înalt“, din care ţîşneau două izvoare, unul fierbinte şi altul cu apă rece. În cetate erau temple, săli de gimnastică, un mare hipodrom, cazărmi, antrepozite care înconjurau Palatul Regal. Se apreciază la 5-6 milioane de oameni populaţia regatului principal al Atlantidei, o mare forţă militară care putea strînge sub drapel 10.000 de care de luptă şi 1.200 de corăbii de război. Rege era Evenor, care a avut cu Leucipe o fată, Clito, soţia lui Poseidon. Atlas sau Atlant, fiul cel mare, a primit de la Poseidon partea cea mai întinsă şi mai bogată, din centru, care, conform calculelor cercetătorului Rousseau-Liesens, avea o suprafaţă de 160.000 km pătraţi.
           Conform istoricilor, Atlantida a adapostit, in urma cu 11.600 de ani, una din cele mai puternice si mai controversate civilizatii. inzestrati de zei cu puteri miraculoase, cu o inteligenta sclipitoare si cu o capacitate fenomenala de a intelege universul in care traiau, locuitorii Atlantidei si-au depasit foarte repede conditia de pamanteni, asemuindu-se tot mai des chiar cu cei care ii creasera, zeii din Olimp. Aici se banuieste ca a fost inventata pentru prima oara hartia, aici a fost descoperit praful de pusca, iar astronomia a fost recunoscuta drept stiinta exacta. Conform legendei, Zeus - mai-marele zeilor din Olimp -, dezamagit de lipsa de respect a atlantilor si infuriat de faptul ca in cele sapte coline care adaposteau faimoasa civilizatie coruptia isi infipsese radacini adanci in randul conducatorilor, a luat decizia de sterge de pe fata pamantului orice urma a nerecunoscatorilor atlanti. intr-o noapte, intreg continentul a fost maturat de lava vulcanica, iar apoi scufundat sub ape.
Într-o singură zi şi noapte, mari cutremure de pămînt şi inundaţii au distrus Atlantida, scufundînd-o în mare. De zeci de secole, e tot căutată. S-au născut cam 30 de ipoteze cu privire la locul în care s-at fi aflat. A apărut atlantologia, o ştiinţă complexă, care studiază teoriile despre continentul dispărut. Pe fundul Oceanului Atlantic, în apropierea Insulelor Azore, nave special dotate au recuperat un inel de aramă. Puţinătatea dovezilor i-a făcut pe cercetători să se îndepărteze de Oceanul Atlantic, căutînd Atlantida pe tot globul. A fost „localizată“ din Groenlanda pînă în Africa de Sud, din Suedia pînă-n Sahara, Insulele Britanice, Palestina şi Caucaz, Amazonia, Madagascar şi Mongolia. Niciuna dintre aceste ipoteze nu a rezistat însă analizei aprofundate, cu excepţia unei Atlantide cretane, în a cărei capitală, Cnossos, s-au găsit vestigiile unor palate monumentale.
        Astronomul polonez M.M. Kamienski a apreciat că aşa-numita Cometă a lui Galilei s-a ciocnit cu Terra ( 9541 î.Hr.) şi a produs scufundarea Atlantidei. Inginerul german Otto Muck susţine că în Oceanul Atlantic ar fi căzut cu o viteză de 20 km/secundă un meteorit gigant cu diametrul de 10 km. Legenda potopului este arhicunoscută. Această faimoasă catastrofă a lumii antice poate fi întîlnită la majoritatea popoarelor, cu excepţia aborigenilor australieni, a laponilor şi eschimoşilor. Oamenii de ştiinţă admit faptul că la baza mitului a stat un fenomen real, verificabil istoric şi arheologic, uriaşele inundaţii fiind o consecinţă a încălzirii climei după ultima glaciaţiune. Potopul menţionat şi în Vechiul Testament şi apreciat de Vatican că a avut loc acum 13.100 de ani, a lăsat din Atlantida numai „Insula celor 7 cetăţi“. 
       Toate acestea sunt istorisiri mai vechi sau mai apropiate de timpurile noastre. Dar iata ca exista si unele descoperiri stiintifice despre Atlantida. Dovezi istorice arata faptul ca in trecut ar fi existat o astfel de insula, arheologii incercand sa o localizeze in teren. Arheologul grec S. Marinatos, a gasit centrul unui mare oras in care casele s-au pastrat cu toate cele 2 sau 3 etaje ale lor, aratand scene din viata de zi cu zi a atlantilor. Au fost gasite aproape intacte mobilierul si vasele de ceramica, insa nici o urma de ramasite omenesti sau bijuterii. Toate acestea au fost descoperite pe mica insula vulcanica Santorini, din Marea Egee. Multi sunt de parere ca acest vulcan a izbucnit, acoperind si scufundand misteriosul continent Atlantida. Cenusa aruncata in urma exploziei ar fi putut acoperi anumite portiuni ale insulei cu un strat de 30 de metri grosime.
Cercetatorul francez Fouque Ferdinand a descoperit pe insula Tera in Marea Egee un oras ingropat in cenusa vulcanica cu o vechime de peste 3000 de ani. Autorii medievali considerau Atlantida drept un loc real, cunoscand povestea acesteia de la geografii arabi. Ei considerau Atlantida o insula minunata, numita ''insula fericitilor'', ''insula celor 7 orase'' sau ''insula Brendan'', toate marcate pe hartile secolelor XIV-XV.
Platon  (n. cca. 427 î.Hr. — d. cca. 347 î.Hr.) a fost un filozof al Greciei antice, student al lui Socrate și învățător al lui Aristotel. Împreună cu aceștia, Platon a pus bazele filozofice ale culturii occidentale. Platon a fost de asemenea matematician, scriitor al dialogurilor filozofice și fondatorul Academiei din Atena, prima instituție de învățământ superior din lumea occidentală. S-a născut într-o familie aristocratică, la Atena sau pe insula Egina, având ca tată pe Ariston (descendent al regelui Codros) și ca mamă pe Perictione (dintr-o familie înrudită cu Solon). Numele de naștere al său era Aristocles; Platon a fost o poreclă primită datorită pieptului său lat.